The 39 Clues – CAHILLS vs. VESPERS Book 3

Здравейте братовчеди, тук  е Дан, със супер новина която открихме с Ейми….

Със сестра ми сме 100% сигурни, че в момента това е единственото място, където ще разберете какво ще се случи в третата книга от новата поредица. Със сигурност останалите от семейството все още незнаят 😉

Ето :

The 39 Clues – CAHILLS vs. VESPERS Book 3

 

Веспърите прескочиха линията. Ейми и Дан бяха съсипани, когато Веспърите отвлякоха седем члена на семейство Кахил, по света и държаейки ги като заложници докато Ейми и Дан не предоставят невъзможният откуп. Най – малко заложниците бяха Кахил – членове на най – могъщата фамилия, обучени да се спрят с бествията.

Но сега Веспърите са отвлекли Атикус, невинно 11 годишно момче и единственият приятел на Дан. Ейми и Дан се намират в борба за живота си. Защото, ако не успеят да надхитрят Веспърите, немислимото ще се случи… Атикус ще умре. 

–––––––––––––––––––––––

Ейми и Дан са успели да спасят един от заложниците, но останалите са все още в опастност. Следващият елемент от откупа отвежда Ейми и Дан в Турция, а след това в Италия, където посещението на мастото на древна катастрофа променя всичко. Веспърите са далеч по – опастни отколкото братът и сетрата са мислели, дори и по – лошо, изглеждяа имат тайна вочек представящ се за Кахил. Ейми и Дан трябва да се изправят пред най – голямото решение в живота им – нямайки къде да избягат и нямайки на кой да се доверят.

Е какво ще кажете?

Ейми казва че книгата ще излезе на 27 март 2012, да се надяваме да излезе и в България, за да можете да я прочетете от българското семейство Кахил.

Трябва да тръгвам понеже с Ейми бързаме имаме важна мисия така че

ДО СКОРО  

Advertisements
  1. No trackbacks yet.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: